Wie zijn we?

Na 24 jaar lang in loondienst ervaring te hebben opgedaan heeft Bert van de Water in januari 2013 de stap gewaagd naar zelfstandig ondernemen. Hieruit is BW Klimaat ontstaan.

Door die jarenlange ervaring binnen een zeer breed werkveld (van monteren tot servicewerkzaamheden, van projectleider troubleshooter tot inregeltechnicus) is BW Klimaat met recht een allrounder binnen het vakgebied. Daarbij is er de laatste jaren ook een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd waarin alle specialiteiten binnen de installatietechniek aanwezig zijn.

Servicegericht
Maar wat naast kennis en ervaring eigenlijk nog veel belangrijker is; wij weten wat er van ons verwacht wordt en vinden ook dat de klant weer koning zou moeten zijn! Wij zijn pas tevreden als u het bent.
BW Klimaat streeft naar een transparante manier van werken, persoonlijk contact en korte communicatielijnen; één van de pluspunten van onze kleinschalige opbouw en manier van werken.

Of het nu om het binnenklimaat gaat of om service en onderhoud, om het optimaliseren of het compleet nieuw te bouwen of vervangen van uw klimaatinstallatie, leg ons uw wensen voor en wij denken graag met u mee.