Onderhoud

Waarom goed onderhoud noodzakelijk is?  Het verlaagt uw energiekosten, verlengt de levensduur van de installatie en verhoogt het comfort. Kortom, goed onderhoud houdt uw installatie veilig en bedrijfszeker.

Wat verstaan we onder onderhoud?
Als u Wikipedia er op na leest, dan staat daar het volgende over vermeld:

Onderhoud is het totaal van activiteiten met als doel, het in “een aanvaardbare conditie” houden of terugbrengen van machines, gebouwen,  relaties, verkeersinfrastructuur, computerprogramma’s, natuur enz. teneinde de gevraagde mate van functionaliteit te borgen….. De gevraagde mate van functionaliteit is te definiëren voor de aspecten:

  1. Bruikbaarheid (de mate waarin het ons helpt met een bepaalde  activiteit)
  2. Veiligheid (de mate waarin het ons behoedt voor lichamelijke  schade)
  3. Comfort (de mate waarin het ons behoedt voor een onprettig  gevoel)
  4. Duurzaamheid (de mate waarin het ons behoedt voor onnodige inzet van  mankracht en uitputting van energie en grondstoffen)
  5. Uitstraling (de mate waarin het ons een ervaring van “schoonheid”  geeft)

Al met al dus een heel verhaal, maar er is geen woord aan gelogen. En zo is ook hoe BW Klimaat onderhoud ziet. Wij geven u een zeer Bruikbare, Veilige, Comfortabele, Duurzame en geweldige Uitziende installatie…..waar u jaren geen omkijken naar heeft! En, niet geheel onbelangrijk, het onderhoud wordt met milieuvriendelijke onderhoudsmiddelen uitgevoerd.

Wilt u dat wij de gehele zorgen voor het onderhoud en het beheer van uw technische installaties van u overnemen? Neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.